Biodinamična kmetija Brinšek

Biodinamična kmetija Brinšek
Vrbnje 12 b, 4240 Radovljica
041 948 336

PONUDBA: sveža zelenjava in sadje, sveža in sušena zelišča, mleko in mlečni izdelki ter meso. Spomladi pa so na voljo tudi sadike zelenjave.

PRODAJA: Na kmetiji  po predhodnem dogovoru.

OPIS: Na osrednjem delu radovljiške kotline leži 6 ha velika Demeter kmetija. Na kmetiji gojimo zelenjavo, sadje, zelišča in začimbe. Od živali je na kmetiji nekaj krav in telet, nekaj kokoši, rac in cel kup mačk na željo otrok. Je družinska kmetija, ki že vrsto generacij prehaja iz roda v rod. Sedanja gospodarja sva začela kmetovati leta 1997. Takoj sva začela delati brez vsake kemije, nekaj let kasneje sva povzela biodinamične principe kmetovanja. Na kmetiji so tudi srečanja Društva Ajda Gorenjska. Imamo občasne tečaje. Organiziramo razna srečanja, študijske krožke, delavnice …

LOKACIJA: Iz smeri Ljubljane se peljete po gorenjski avtocesti do izvoza za Radovljico, kjer zavijete na staro magistralko smer Radovljica. Nadaljujete pot do prvega semaforiziranega križišča, kjer zavijete desno pod avtocesto. Zapeljete se do skupine dreves, kjer je drugi odcep za Vrbnje in zavijete desno. Pri tabli za naselje Vrbnje greste naravnost čez križišče. Naša je druga hiša na desni. Dobrodošli.

STATUS:  ​​Od leta 2010 v ekološki in biodinamični kontroli. Od leta 2014 Demeter certifikat.

Stopite v stik

Združenje Demeter Slovenija
Planina 111
5270 Ajdovščina

Združenje Demeter Slovenija

Modri

Cert ID: 0045/00048

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Združenje Demeter Slovenija
Matična številka: 4075641000